A Rémy Laure már négy évtizede neves gyártója a professzionális használatra tervezett francia termékcsaládnak.

A világon elsőként fedezte fel a szárazföldi szerves iszapok kozmetikai alkalmazásában rejlő lehetőségeket, s tárta fel ennek a kivételes anyagnak a bőrre gyakorolt hatását. Ma már iszap-specialistának mondhatja magát (mint iszap terápia ismeretes a szépségápolási koncepciója).

A Rémy Laure termékek természet közeli jellegét a különleges, esetenként egzotikus hatóanyagok jelentik, amelyek többnyire növényi kivonatok, illóolajok. A magas minőségű összetevők gyorsan felszívódnak, s a bőrnek abban a rétegében fejtik ki a hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Szalonkezelései az igényességet, a kellemességet és főleg az eredményességet jelentik a szépülni és fiatalodni vágyó vendégeknek.

A cél a bőr egészséges működésének helyreállítása, szépségének megóvása. Ennek érdekében a tudományos kutatás legfrissebb eredményeit alkalmazva, kerülve minden drasztikus beavatkozást. Hatásosságát a kiváló minőségű kozmetikum és a kezelést végző kozmetikus szaktudásának szinergiája biztosítja. A Rémy Laure kozmetikában nemcsak az arc van a középpontban, a testszépítés és alakformálás is hangsúlyos szerepet kap.
Hölgyek és urak, fiatalok és még fiatalabbak is partnerre találnak benne.


Kiemelkedő kozmetikai eredményeket a Rémy Laure különleges sorozatai biztosítanak.

A peliodikus iszapok mellett a további Rémy Laure specifikumok:

  • a DNS (sodium DNA), a kozmetikai célra alkalmassá tett örökítő anyag
  • a matrikinek (speciális fehérjék) szépészeti felhasználása a ránctalanításban
  • a kivételes tisztaságú organikus (bio) terméksorozat
  • a növényi hatóanyagra építő halványító eljárások
  • a cellulit és súlyfelesleg elleni alakformáló termékek