Bőrünk szépsége a fiatalsággal együtt múlik. A szomorúságunkat kiváltó folyamat a bőrben lezajló, biológiai és környezeti okokra visszavezethető károsodásokról szól. A Rémy Laure anti-aging hatóanyagai közt a DNS (angol nyelvterületen a DNA) a nagyágyú.

A genetikai kódot alkotó vegyületek (nukleotidok) kivételes kozmetikai hatékonysága egyrészt az intenzív hidratáló hatáson alapul (saját volumenének 10.000 -szeresét képes vízmolekulákból megkötni és a bőrben tartani), másrészt a sejtmutációkat (maradandó sejtsérüléseket) kivédő szerepe anti-oxidáns jellegéhez kapcsolódik. Ezen kívül biológiai tápanyagot biztosít az egészséges sejtműködéshez, a sejt-energia szintentartásához.

A DNA sorozat termékeivel végzett arckezelés a sejtek regenerációját támogatja, a tápanyag felvétel javításával hosszabb távon megállítja a kötőszövetek leépülését. Problémás bőr esetén csökkenti a gyulladásos tüneteket és felgyorsítja a bőr mikrosérüléseinek gyógyulását.

A Rémy Laure anti-aging kezelései a csúcstechnológiát képviselő DNS hatóanyagnak köszönhetően látványos és hosszan tartó bőrkép javulást eredményeznek.